business advisory, internationalization, company registration, residency, personnel recruitment administrare site, administrare website, mentenanta site, realizare site administrare site, administrare website, mentenanta site, realizare site fotolii de masaj cazare transfagarasan, cazare balea lac oferta paste ciocan rotopercutor GBH 2-26 DFR, ciocane rotopercutoare Bosch polizor unghiular GWS 750-125 S, polizoare unghiulare Bosch piese de schimb Bosch, rotoare Bosch, perii colectoare Bosch

Naturist Med organizeaza cursuri de inalta calitate, la standardele Uniunii Europene.

Cursurile organizate de noi sunt acreditate de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Dupa absolvirea Programului de calificare in profesia TEHNICIAN MASEUR cursantii nostrii se pot angaja oriunde in tara sau in strainatate pe baza Certificatului de Calificare obtinut.

Programul de calificare cuprinde trei etape aferente fiecarui nivel de pregatire :

  • Nivelul I de pregatire - absolvirea (la alegere) a unuia dintre cele doua cursuri (module): reflexoterapie sau masaj somatic;
  • Nivelul II de pregatire - absolvirea ambelor cursuri (module): reflexoterapie si masaj somatic;
  • Nivelul III de pregatire (echivalent cu scoala postliceala) - absolvirea "Programului de calificare in profesia de TEHNICIAN MASEUR" care cuprinde, pe langa cursurile (modulele) de reflexoterapie si masaj somatic, si cursul (modulul) de tehnician maseur.

Pentru a parcurge toate etapele, in vederea obtinerii nivelului III de pregatire, este necesar sa aveti cel putin studii liceale. Daca nu ati absolvit cel putin liceul, puteti opta la alegere, pentru oricare din primele doua niveluri de pregatire.

Dupa fiecare curs (modul) se sustine un examen in urma caruia obtineti un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului in care sunt inscrise competentele specifice.

Daca parcurgeti doar o parte din etapele de pregatire mentionate, certificatul de absolvire obtinut are recunoastere nationala. Cu el va puteti angaja, corespunzator competentelor inscrise, oriunde in tara.

Doriti sa fiti foarte bine pregatiti? Doriti sa aveti certificare oficiala nationala si internationala? Va asteptam cu o echipa bine pregatita, cu experienta teoretica si practica.

Domeniul cursuridemasaj.ro este de vanzare

Detalii la telefon : 0722.266.731

De asemenea si domeniile : cursuridenutritie.ro si naturistmed.ro